Фісташковий крем
Інгредієнти:
230 гр білого шоколаду
230 гр вершків
30-40 гр фісташкової пасти
350 гр вершкового сиру
Шоколад заливаємо гарячими вершками, доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Даємо шоколаду постояти 1-2 хвилини, щоб він почав танути, а потім пробиваємо блендером. Додаємо фісташкову пасту і перемішуємо до однорідності.
Накриваємо харчовою плівкою в контакт і ставимо в холодильник для стабілізації на 6-8 годин. За цей час ганаш загустішає.
Збиваємо холодний вершковий сир міксером на невеликій швидкості декілька хвилин - щоб сир став більш пластичним. Додаємо готовий ганаш і на невеликій швидкості міксера збиваємо до пишного однорідного стану.
Такий крем має яскравий фісташковий смак, щільну текстуру, добре тримає форму. Чудово підходить як для вирівнювання торту, так і для шапочок для капкейків.
Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :)