Фісташковий крем

Інгредієнти:

230 гр білого шоколаду

230 гр вершків

30-40 гр фісташкової пасти

350 гр вершкового сиру

 

   Шоколад заливаємо гарячими вершками, доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Даємо шоколаду постояти 1-2 хвилини, щоб він почав танути, а потім пробиваємо блендером. Додаємо фісташкову пасту і перемішуємо до однорідності.

   Накриваємо харчовою плівкою в контакт і ставимо в холодильник для стабілізації на 6-8 годин. За цей час ганаш загустішає. 

   Збиваємо холодний вершковий сир міксером на невеликій швидкості декілька хвилин - щоб сир став більш пластичним. Додаємо готовий ганаш і на невеликій швидкості міксера збиваємо до пишного однорідного стану.

   Такий крем має яскравий фісташковий смак, щільну текстуру, добре тримає форму. Чудово підходить як для вирівнювання торту, так і для шапочок для капкейків.

Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :)