Рецепт бісквіту, який тане в роті
Сьогодні пропонуємо приготувати улюблений усіма бісквіт, який тане в роті! Приготуємо ми його з доступних інгредієнтів, які можна знайти на кухні у кожної господині, але результат вас обов'язково приємно здивує.
Бісквіт - грає важливу роль і є основою для створення тортів, тістечок, рулетів і багатьох інших десертів. Звичайно, кожна господиня в арсеналі має пару перевірених рецептів бісквіту, які завжди виходять «на ура». І, повірте, наш «бісквіт, що тане», обов'язково стане одним з найулюбленіших.
Для його приготування нам знадобиться:
Яйця-3 шт
Цукор-190 грам
Борошно - 200 грам
Розпушувач-5 грам
Молоко-125 грам
Вершкове масло (розтопити) – 50 грам
Екстракт ванілі- за смаком
Зверніть увагу: всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Приготування бісквіту:
Збити яйця із цукром до густої світлої маси (5-7 хвилин).
Поступово додаємо борошно, що просіює, і розпушувач.
Вимішуємо тісто вручну за допомогою лопатки. Мішаємо круговими рухами знизу вгору до однорідної консистенції.
Додаємо розтоплене вершкове масло в молоко, сюди ж капаємо ванільний екстракт.
Додаємо молочну масу до тесту та акуратно перемішуємо.
Випікаємо корж (діаметром 18 см) 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Перевіряємо готовність зубочисткою.
Дуже важливо не відкривати духовку перші 20 хвилин, щоб бісквіт не опав. Готовий корж остудити та розрізати на 3 частини.
От і все — бісквіт, що тане в роті, готовий! Готуватися така випічка дуже швидко, а необхідні продукти завжди є під рукою, і що особливо приємно на сьогоднішній день це дуже економний рецепт. Бісквіт виходить настільки смачним, що його можна їсти просто так, а можна доповнити вашим улюбленим кремом – і у вас вийде неймовірно смачний торт.
Рецепт бісквіту, який тане в роті
Поширити
Твітнути
Поширити