Кількість
|
Вартість
|
||
|
Звертаємо вашу увагу на те, що молочні продукти відправляються тільки по 100 % оплаті!
Кулінарні вершки тривалого зберігання, виготовлені за спеціальною технологією та рецептурою, розробленою французькими технологами, у тісній співпраці з французькими шеф-кухарями. Бренд надає продукт, розрахований як для домашнього, так і для професійного використання. Вершки TM «President» додадуть чудово вишукану вершкову ноту Вашим стравам!
Завдяки спеціально підібраним технологічним режимам обробки та особливостям рецептури вершки 33% чудово підходять для кондитерських виробів, особливо для збивання: вони збільшуються в об'ємі в 2-3 рази, мають стійку піну, не осідає 48 годин, не потребують додаткової стабілізації. Вершки чудово змішуються і поєднуються з шоколадом та барвниками. Вершки не згортаються при додаванні невеликої кількості кислих інгредієнтів чи алкоголю. Не приймаються пластівцями, не розшаровуються, а не розтікаються.
Кондитерські вершки для збивання широко застосовуються в харчовій промисловості, у тому числі для приготування таких виробів як торти, десерти, цукерки, а також як декор для фруктових салатів, особливо у збитому вигляді