Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська глазур лінії "Центрамеріка"
(Напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання)
"Центрамеріка" - кондитерська глазур у вигляді дисків d = 13-15 мм, з різними ароматами і смаковими якостями.
Переваги глазурі "Центрамеріка":
- глазур проста і зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- володіє високими органолептичними показниками;
- з різними ароматами і смаковими якостями;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
- Не потребує темперування.
Чудово підходить для покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
До складу цих кольорових глазурей входять: ароматизатори та барвники натурального походження.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Рекомендації по роботі з глазур'ю: Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 оC. Робоча температура - 30-35 ° С. Упаковка: 10х1 кг алюмінієві пакети, 10 кг коробки. Термін придатності: 12 (дванадцять) місяців. Умови зберігання: в сухому місці при температурі не вище 20 ° С. Кошерность: продукт кошерно сертифікований.