Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сублімація- це процес шокової заморозки з наступним поміщенням продукту у вакуум. При цьому майже вся волога випаровується, минаючи рідку фазу, і переходить у газоподібний стан.
✔ Оскільки з продуктів харчування видаляється майже вся волога, їх вага зменшується, тому їх легко зберігати або перевозити.
✔ Зберігаються всі поживні речовини та смак. Навіть аромат не губиться.
✔ Продукти не втрачають своєї текстури.
✔ Дуже тривалий термін зберігання та швидке приготування. Це робить сублімовану їжу бездоганним вибором.
✔ Сублімовані продукти можуть залишатися їстівними протягом 25 років!
Сублімовані ягоди та фрукти широко застосовуються у виробництві кондитерських виробів завдяки насиченому смаку, кольору та натуральному зовнішньому вигляду. Продукти чудово підходять для обробки плиток шоколаду, як начинка для цукерок і батончиків, для оздоблення тортів та солодощів, як основа для фруктових драже в шоколаді.
Форми випуску, що рекомендуються: цілі ягоди, шматочки, слайси, порошки.