Кількість
|
Вартість
|
||
|
Посипка цукрова - це універсальний харчовий, повністю готовий до вживання продукт, харчова експрес прикраса для декору кондитерських виробів, яка моментально надає декоративної привабливості виробу, не потребує значних фінансових та часових затрат, достатньо лише посипати посипкою виріб і десяток дрібних елементів створять цікаву декоративну поверхню.
Використовується для оздоблення та декору готових кондитерських виробів, тортів, тістечок, печива, десертів, а також досить популярний декор для прикрашання великодньої паски.
Спосіб використання: посипати поверхню кондитерського виробу, попередньо покритого кремом, глазур'ю або помадкою. Збиті вершки, креми, молочні десерти і морозиво рекомендується прикрашати безпосередньо перед подачею на стіл.