Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чисте, 100% какао-масло, рафіноване, дезодороване. Ідеально підходить для спрею та як стабілізатор.
Основні особливості:
- посилює блиск і дзвінкий тріск шоколаду у формованих та глазурованих виробах.
- дозволяє змінювати плинність шоколаду (1%-8% какао-олії до об'єму шоколаду для виливки тонких форм та глазурування).
- після розтоплення та темперування є чудовою базою для додавання жиророзчинних барвників та створення яскравих шоколадних цукерок.
-підходить для створення велюрового ефекту. Шоколадний велюр - покриття тортів і тістечок, що нагадує оксамит.
Для шоколадних фонтанів додають від 5 до 20% какао-олії від загальної маси шоколаду.
Для приготування шоколадного велюру 1 частину шоколаду змішують із 1 частиною какао олії.
Склад: какао-масло (не містить глютен).