Кількість
|
Вартість
|
||
|
Діоксид титану - білий матовий концентрований порошкоподібний барвник. Застосовується для створення білизни харчовим продуктам. Цей барвник не тільки надає харчовому продукту ефект сяючої білизни, але при цьому не змінює колір і запах продукту. Ідеально діоксид титану підходить для фарбування домашньої кондитерської мастики в білосніжний колір. Крім мастики, за допомогою цього барвника підфарбовують тісто, зефір, глазур і інші вироби.
Як додавати діоксид титану:
Для діоксида титану пропорції в більшості випадків є стандатними: для отримання білого кольору у різноманітних продуктів харчування мінімальна концентрація барвника становить діапазон від 0,1 до 1%. Зазвичай використовують близько 5 г барвника на кожні 200 г продукту.