Київ, вулиця Вікентія Беретті, 4 (Магазин знаходиться в 20 метрах від Ощадбанку, за ТЦ "Фестивальний")
Каталог товарів
Каталог товарів

Мигдалеве борошно для печива макаронс, дрібного помелу 100 гр.

Мигдалеве борошно для печива макаронс, дрібного помелу 100 гр.
Полное описание
У наявності
Артикул: 616-1616
Купити в 1 клік
72 грн.
Купити

Огляд

Мигдалеве борошно - це мигдальний горіх (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдалеве борошно необхідно для приготування, випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових і білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, воно нерідко використовується в якості добавки для багатьох видів тіста. З мигдалевим борошном нерідко готують мигдальевий крем - відмінну начинку для тарталеток і булочок.Також, мигдалеве борошно застосовується у складі соусів і супів, які є традиційними для середземноморської кухні. Завдяки мигдалевому борошну консистенція страв стає більш густа. Дуже важливим з аспектів використання мигдалевого борошна це, те що в ньому зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їх делікатний аромат і тонкий смак. Без використання мигдалевого борошна просто неможливо уявити собі приготування багатьох десертних страв, які стали класикою кондитерської справи: наприклад, неймовірно ніжні тістечка макаронів, бісквіти Женуаз і Декуаз, грушевий пиріг з Франжіпані, а також Chateau Pithiviers - знаменитий французький листковий пиріг.

Назва товару відгуки

Каталог товарів
×