- Главная
- Інгредієнти
- Клей кондитерський Украса 10г
Клей кондитерський Украса 10г
Огляд
Гуміарабік - харчова добавка природного походження, яку отримують з застиглого на повітрі соку певних сортів акації. Гуміарабік в виробництві харчових продуктів відіграє роль стабілізатора, плівкоутворювача і регулятора структури, оскільки через особливості будови молекули цієї речовини гуміарабік здатний утворювати розчини з низькою в'язкістю навіть при високій молекулярній масі. Гуміарабік безбарвний, добре розчиняється у воді, утворюючи клейкий слабокислий розчин. Найчастіше гуміарабік застосовують в харчовій промисловості: для надання блиску хлібобулочним виробам; додається в основу жувальної гумки де він утримує різні аромати основному складі, роблячи післясмак гумки тривалішим; підходить для запобігання кристалізації цукру, в якості сполучного компонента у виробництві цукерок та пастили; використовується в технології дражування у виробництві драже, також гуміарабік входить в рецептуру різних алкогольних і безалкогольних напоїв та пива. ТМ «Украса» рекомендує використовувати гуміарабік в якості кондитерського клею для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти. Клей кондитерський (гуміарабік) безбарвний, має нейтральний смак і є безпечним для здоров'я.
Склад: Гуміарабік Е414.
Спосіб використання для приготування клею: залити порошок клею гарячою кип'яченою водою t 50-70°С в співвідношенні 1:1 ретельно розмішати, дати охолонути 1 год. Нанести м'яким пензлем клей на сухі поверхні прикрас, що підлягають склеюванню. Час застигання клею 1-5 год. Готовий клей зберігати в закритій тарі.
Як харчову добавку використовувати при виробництві харчових продуктів згідно Регламенту (ЄС) №1333/2008.
Умови зберігання: Зберігати в закритій тарі в сухому прохолодному місці при температурі не більше 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Розмір флакона: Ø40Н37
Мінімальний термін придатності: 24 місяці
Маса нетто: 10g
Країна походження: Німеччина
Фасувальник: Украса
ТУ У 24.3-33214039-010:2010
Виробник: «С.E.ROEPER GmbH” (Німеччина)