Київ, вулиця Вікентія Беретті, 4 (Магазин знаходиться в 20 метрах від Ощадбанку, за ТЦ "Фестивальний")
Каталог товарів
Каталог товарів

Клей кондитерський Украса 10г

Acacia gum, gum arabic, харчова добавка E414, клей кондитерський. Використовується для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти, а...
Полное описание
У наявності
Артикул: 673-1673
Купити в 1 клік
43 грн.
Купити

Огляд

Гуміарабік - харчова добавка природного походження, яку отримують з застиглого на повітрі соку певних сортів акації. Гуміарабік в виробництві харчових продуктів відіграє роль стабілізатора, плівкоутворювача і регулятора структури, оскільки через особливості будови молекули цієї речовини гуміарабік здатний утворювати розчини з низькою в'язкістю навіть при високій молекулярній масі. Гуміарабік безбарвний, добре розчиняється у воді, утворюючи клейкий слабокислий розчин. Найчастіше гуміарабік застосовують в харчовій промисловості: для надання блиску хлібобулочним виробам; додається в основу жувальної гумки де він утримує різні аромати основному складі, роблячи післясмак гумки тривалішим; підходить для запобігання кристалізації цукру, в якості сполучного компонента у виробництві цукерок та пастили; використовується в технології дражування у виробництві драже, також гуміарабік входить в рецептуру різних алкогольних і безалкогольних напоїв та пива. ТМ «Украса» рекомендує використовувати гуміарабік в якості кондитерського клею для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти. Клей кондитерський (гуміарабік) безбарвний, має нейтральний смак і є безпечним для здоров'я.

Склад: Гуміарабік Е414.

Спосіб використання для приготування клею: залити порошок клею гарячою кип'яченою водою t 50-70°С в співвідношенні 1:1 ретельно розмішати, дати охолонути 1 год. Нанести м'яким пензлем клей на сухі поверхні прикрас, що підлягають склеюванню. Час застигання клею 1-5 год. Готовий клей зберігати в закритій тарі.

Як харчову добавку використовувати при виробництві харчових продуктів згідно Регламенту (ЄС) №1333/2008.

Умови зберігання: Зберігати в закритій тарі в сухому прохолодному місці при температурі не більше 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Розмір флакона: Ø40Н37

Мінімальний термін придатності: 24 місяці

Маса нетто: 10g

Країна походження: Німеччина

Фасувальник: Украса

ТУ У 24.3-33214039-010:2010

Виробник: «С.E.ROEPER GmbH” (Німеччина)

Назва товару відгуки

Каталог товарів
×