Київ, вулиця Вікентія Беретті, 4 (Магазин знаходиться в 20 метрах від Ощадбанку, за ТЦ "Фестивальний")
0
Корзина
0 грн.
(пусто)
Товар в корзине!
Каталог товаров
Каталог товаров

Клей кондитерський Украса 10г

Acacia gum, gum arabic, харчова добавка E414, клей кондитерський. Використовується для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти, а також, як харчова добавка для харчових продуктів. Безбарвний. Водорозчинний.
Полное описание
В наличии
Купить в 1 клик
28,50 грн.
-+Купить
  • Обзор
  • Отзывы0

Гуміарабік - харчова добавка природного походження, яку отримують з застиглого на повітрі соку певних сортів акації. Гуміарабік в виробництві харчових продуктів відіграє роль стабілізатора, плівкоутворювача і регулятора структури, оскільки через особливості будови молекули цієї речовини гуміарабік здатний утворювати розчини з низькою в'язкістю навіть при високій молекулярній масі. Гуміарабік безбарвний, добре розчиняється у воді, утворюючи клейкий слабокислий розчин. Найчастіше гуміарабік застосовують в харчовій промисловості: для надання блиску хлібобулочним виробам; додається в основу жувальної гумки де він утримує різні аромати основному складі, роблячи післясмак гумки тривалішим; підходить для запобігання кристалізації цукру, в якості сполучного компонента у виробництві цукерок та пастили; використовується в технології дражування у виробництві драже, також гуміарабік входить в рецептуру різних алкогольних і безалкогольних напоїв та пива. ТМ «Украса» рекомендує використовувати гуміарабік в якості кондитерського клею для склеювання багатокомпонентних або пошкоджених кондитерських прикрас з білкового крему та цукрової пасти. Клей кондитерський (гуміарабік) безбарвний, має нейтральний смак і є безпечним для здоров'я.

Склад: Гуміарабік Е414.

Спосіб використання для приготування клею: залити порошок клею гарячою кип'яченою водою t 50-70°С в співвідношенні 1:1 ретельно розмішати, дати охолонути 1 год. Нанести м'яким пензлем клей на сухі поверхні прикрас, що підлягають склеюванню. Час застигання клею 1-5 год. Готовий клей зберігати в закритій тарі.

Як харчову добавку використовувати при виробництві харчових продуктів згідно Регламенту (ЄС) №1333/2008.

Умови зберігання: Зберігати в закритій тарі в сухому прохолодному місці при температурі не більше 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Розмір флакона: Ø40Н37

Мінімальний термін придатності: 24 місяці

Маса нетто: 10g

Країна походження: Німеччина

Фасувальник: Украса

ТУ У 24.3-33214039-010:2010

Виробник: «С.E.ROEPER GmbH” (Німеччина)

Клей кондитерський Украса 10г отзывы

Каталог товаров
Каталог товаров
0
Корзина
0 грн.
(пусто)
Товар в корзине!
×