Огляд
Рекомендації по роботі з молдом:
1. Посипати молд кукурудзяним або картопляним крохмалем.
2. Заповнити всі поглиблення молду мастикою (зайву мастику зрізати).
3. Поставити заповнений мастикою молд в морозильну камеру на 15-20 хв.
4. За допомогою зубочистки або гострого кондитерського стека акуратно витягти з прес-форми.
Розмір молда 7,5*6,5 см
Назва товару відгуки
З цим товаром зазвичай обирають
Поліпропіленова (ацетатна) плівка ( «гітарна плівка») - незамінний інструмент для роботи з...
У наявності
Солодка кондитерська прикраса для декорування поверхні кондитерських виробів, тортів, тістечок
У наявності
Очікується
Очікується
Очікується
Очікується
Очікується
Формочки тюльпан білі 75/50мм.
У наявності
Л.1
У наявності
Л.18
У наявності