Огляд
Рекомендації по роботі з молдом:
1. Посипати молд кукурудзяним або картопляним крохмалем.
2. Заповнити всі поглиблення молду мастикою (зайву мастику зрізати).
3. Поставити заповнений мастикою молд в морозильну камеру на 15-20 хв.
4. За допомогою зубочистки або гострого кондитерського стека акуратно витягти з прес-форми.
Розмір молда 7,7*10см
Назва товару відгуки
З цим товаром зазвичай обирають
Барвник гелевий Slado Жовтий, 10г (супер концентрований)
У наявності
Поліпропіленова (ацетатна) плівка ( «гітарна плівка») - незамінний інструмент для роботи з...
У наявності
Солодка кондитерська прикраса для декорування поверхні кондитерських виробів, тортів, тістечок.
У наявності
Солодка кондитерська прикраса для декорування поверхні кондитерських виробів, тортів, тістечок.
У наявності
Acacia gum, gum arabic, харчова добавка E414, клей кондитерський. Використовується для склеювання...
У наявності
Солодкі кондитерські прикраси для швидкого декорування тортів, тістечок, печива, великодніх...
Очікується
Солодкі кондитерські прикраси для швидкого декорування тортів, тістечок, печива, великодніх...
У наявності
Барвник гелевий Slado Чевоний, 10г (супер концентрований)
У наявності
Барвник гелевий Slado Зелений, 10г (супер концентрований)
У наявності
Солодка кондитерська прикраса для декорування поверхні кондитерських виробів, тортів, тістечок.
У наявності
Стрічка атласна, Пудрова 33 м.
Очікується