Огляд
Рекомендації по роботі з молдом:
1. Посипати молд кукурудзяним або картопляним крохмалем.
2. Заповнити всі поглиблення молду мастикою (зайву мастику зрізати).
3. Поставити заповнений мастикою молд в морозильну камеру на 15-20 хв.
4. За допомогою зубочистки або гострого кондитерського стека акуратно витягти з прес-форми.
Розмір молда 6,5*6,5 см
Назва товару відгуки
З цим товаром зазвичай обирають
Барвник жиророзчинний Slado Індигокармін (Темно-синій) - концентрований барвник ,
призначений...
У наявності
Дрібні, солодкі, кондитерські прикраси для швидкого декорування тортів, тістечок, печива,...
У наявності
У наявності
Глазур Центрамеріка "Лимонні диски" застосовується для декорування поверхні тортів, пирогів,...
Очікується
Барвник жиророзчинний Slado Червоний мак (Червоний) - концентрований барвник ,
призначений для...
У наявності
Барвник жиророзчинний Slado "Морська хвиля" (Бірюзовий) - концентрований барвник ,
призначений...
У наявності
Барвник жиророзчинний Slado "Кармуазин" (малиновий) - концентрований барвник ,
призначений для...
У наявності
Барвник жиророзчинний Slado "Зелене яблуко-Тархун" (Зелений) - концентрований барвник ,...
У наявності
Барвник жиророзчинний Slado "Тартразин" (Жовтий) - концентрований барвник ,
призначений для...
У наявності
Глазур Центрамеріка "рожеві полуничні диски" застосовується для декорування поверхні тортів,...
У наявності