Посипка фігурна "Квіточки", суміш №1
Огляд
Фігурна посипка - це універсальна, харчова експрес прикраса для декору кондитерських виробів, яка моментально надає декоративної привабливості виробу, не потребує значних фінансових та часових затрат, достатньо лише посипати посипкою виріб і десяток дрібних різнокольорових квіточок створять веселу, різнобарвну, декоративну поверхню.
Посипка цукрова фігурна «Квіточки» - це харчовий, повністю готовий до вживання продукт, у вигляді суміші дрібних різнокольорових квіточок діаметром 5мм, використовується для оздоблення та декору готових кондитерських виробів, тортів, тістечок, печива, десертів, а також досить популярний декор для прикрашання великодньої паски.
Посипка тм «Украса» виготовлена з якісної сировини, має високу якість та стійкість покриття, гладку, рівну форму, рівномірну фракцію, широку гаму пастельних та яскравих кольорів. Чудово поєднується з кондитерськими прикрасами тм «Украса» та іншими видами кондитерської посипки.
Суміш «Квіточки» №1 поєднує в собі насичені яскраві відтінки червоного, зеленого, рожевого, синього, блакитного, оранжевого та жовтого кольору, які створюють яскраву, різнобарвну суміш, яка чудово доповнить Вашу повсякденну, так і святкову випічку.
Посипка декоративна «Квіточки» фасується в упаковку різних видів - залежно від маси, для зручної реалізації та подальшого використання її споживачами. Види і форми упаковки декоративної посипки описано у класифікаторі упаковки.
Спосіб використання: посипати посипкою поверхню кондитерського виробу, попередньо покритого кремом, глазур'ю або помадкою. Збиті вершки, креми, молочні десерти і морозиво рекомендується прикрашати безпосередньо перед подачею на стіл.
Енергетична цінність (калорійність) 100g продукту: 369kсal (1544 kJ).
Поживна (харчова) цінність 100 g продукту: жири – 3,80g, з яких насичені – 1,60g, вуглеводи – 82,00g, з яких цукри – 67,00g, білки -1,70g, харчові волокна – 0,00g, сіль – 0,00g.
Мінімальний термін придатності: 24 місяці.
Країна походження: Україна
Виробник: Украса.
ТУ У 15.8-33214039-009:2009