Рецепт пряників

Вирубки для пряників до новорічних свят:


Рецепт пряників:
1ст.л. меленого імбиру
1ст.л. меленої кориці
Цедра 1 лимона і апельсина
0,5 ч.л. мускатного горіха
450 г борошна
0,5 ч.л. солі
1 ч.л. розпушувача
120 г вершкового масла
220 г цукру
100 г меду
2 яйця


Всі сухі інгредієнти перемішуємо вінчиком в глибокому посуді і по одній столовій ложці додаємо в діжу міксера. Перемішуємо все до однорідності, потім тісто викладаємо на робочу поверхню і замішуємо руками в однорідну грудку. Розкачуємо. Вирубку мокніть в муку та сильно притисніть до тіста. Пряник готовий до випікання. Якщо хочете одразу випікати, то необхідно охолодити тісто в холодильнику 2 години і потім випікати при 180 градусах 10-15 хвилин.

Готові пряники покриваємо білковою глазур'ю і розмальовуємо.

Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :) ❤️