Рецепт печива Кураб'є

Інгредієнти:

Вершкове масло 120 гр

Цукрова пудра 60 гр

Яєчні білки 50 гр

Ванільний цукор 1 пакетик

Борошно 200 гр

Розпушувач 0,5 ч.л.

Джем - за смаком

В миску додаємо м'яке вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор і взбиваємо міксером по посвітлішання суміші.

Додаємо білок і збиваємо до однорідної щільної маси.

Борошно змішуємо з розпушувачем, просіюємо, додаємо до суміші і перемішуємо до однорідного стану.

Розігріваємо духовку до 190 градусів. Відсажувати будемо на деко з пергаментним папером за допомогою насадки зірка. Всередині кожної заготовки робимо заглиблення і додаємо туди улюбленийджем. Якщо джем рідкий - можна додати трохи кукурузного крохмалю. Випікаємо приблизно 15-20 хвилин. Час випічки залежить від розмірів печива та особливостей Вашої духовки.

Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :)