Рецепт Безе

Оригінальні ласощі на Хелловін! 

Інгредієнти:

Яєчні білки - 3 шт (90 гр)

Цукор - 180 г

Сік лимонний - 2 ч.л.

Розділимо яйця на жовтки та білки. Будьте уважними - слідкуйте, щоб в білки не потрапила жодна краплинка жовтка. 

При розрахунку інгредієнтів орієнтуйтесь на те, що відношення білка і цукру повинне бути 1:2. Змішаємо білки з цукром вінчиком і ставимо на парову баню. Весь час перемішуючи суміш вінчиком, чекаємо поки кристали цукру розтануть. На це знадобиться хвилин п'ять.

Переливаємо в іншу миску суміш і починаємо взбивати міксером до тих пір, поки вона не охолоне, а безе не стане щільнім, глянцевим і білим. Приблизно в середині процесу збивання додаємо лимонний сік.

Перекладаємо безе в кондитерський мішок з круглою насадкою. На деко, покрите пергаментом, відсаджуємо безе, імітуючи різні фігурки.

Сушимо безе в розігрітій до 75-80 градусів духовці близько 2 годин. Безе повинно бути абсолютно сухим і легко відділятися від пергамента.

Мінімум витрат - максикум задоволення!

Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :)