Рецепт Бенто торт

рецепт бента торт

Бісквіт:

2 яйця

дрібка солі

60 гр цукру

Ванільна паста

60 гр борошна

Починаємо приготування  з бізквіту. В чаші для збивання з'єднуємо яйця, сіль, цукор та ванільну пасту. Збиваємо до посвітлішання кольору і збільшення об'єму. До суміші просіюємо борошно за допомогою сита в два заходи, обережно вимішуючи лопаткою рухами знизу вверх. Випікаємо за допомогою кільця діаметром 10 см до готовності.

Готовий бісквіт відправляємо до холодильника мінімум на годину. Після цього його буде зручно  розрізати струною.

Полуничний конфітюр:

100 гр полуничного пюре

1 ч л кукурудзяного крохмалю

1 ч л цукру

Змішуємо інгредієнти в сотейнику вінчиком і відправляємо на середній вогонь до закіпання. Проварюємо до загустішання і охолоджуємо.

рецепт бента торт

Крем чіз:

100 вершкового масла

70 гр цукрової пудри

Ванільна паста

300 гр сиру

Такої кількості крем чізу вистачить для збирання і вирівнювання двох бенто тортиків. 

До вершкового масла кімнатної температури додаємо ванільну пасту, пудру. Збиваємо міксером, щоб маса посвітлішала і збільшилась в об'ємі. Додаємо сир і ще раз добре збиваємо.

Для пропитки бісквіту можна використовувати будь-який сироп за Вашим бажанням. 

   На бісквіт наносимо крем за допомогою мішка, вирівнюємо. Робимо бортик з крему і всередину викладаємо полуничний конфітюр, приблизно 50 грам. Далі кладемо другий шар бісквіту, пропитуємо сиропом і робимо обтяжку кремом. Тортик можна поставити в холодильник на декілька годин, щоб крем застиг. Потім приступаємо до оформлення. Зазвичай бенто торти оформлюють в мінімалістичному стилі: роблять надписи, малюють різнокольоровим кремом квіти та орнаменти, прикрашають міні макаронсами та посипкою.

рецепт бента торт

   Подавати бента тортики можна на папері тішью.

   Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :)