Пиріг хвилинка

   Сьогодні ми приготуємо дуже простий пиріг. В нього можна додати будь-які сезонні ягоди або фрукти. Готується він за лічені хвилини і з доступних продуктів.

Інгредієнти:

3 яйця

Дрібка солі

100 гр цукру

50 гр кефіру

80 гр олії без запаху

170 гр борошна

2 ч л розпушувача

250 гр вишні

1 ч л кукурудзяного крохмалю

Вершки для подачі на стіл

   Спочатку з’єднуємо яйця, цукор, дрібку солі, за бажанням, можна додати ванільний цукор. Збиваємо недовго міксером. Яйця трохи посвітлішають і збільшаться у розмірі. Цукор можете регулювати за Вашим смаком в залежності від кислоти начинки. Додаємо до маси олію і кефір, просіюємо сухі інгредієнти – змішані борошно й розпушувач. На мінімальній швидкості міксера змішуємо масу до однорідності. Тісто буде досить рідким.

   Якщо будете використовувати заморожені ягоди, то не потрібно їх розморожувати. Використовуйте відразу з морозилки. Додаємо до ягід кукурудзяний крохмаль. Перемішуємо, щоб кожна ягідка вкрилася тонким шаром крохмалю. Висипаємо ягоди в тісто. Обережно перемішуємо лопаткою. Далі тісто перекладаємо в заздалегідь підготовану форму, застелену папером для випічки. Відправляємо випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо приблизно 45 хвилин до сухої зубочистки й рум’яного кольору. Даємо пирогу постояти 5 хвилин, потім виймаємо і перекладаємо на тарілку. 

   Пиріг присипаємо цукровою пудрою. Перед подачею збиваємо невелику кількість вершків. Неймовірне поєднання збитих вершків і пирога ідеально підкреслить ніжній смак.

Нагадуємо, що все необхідне для приготування Ви можете купити на сайті vanilinka.com.ua  Не бійтеся експериментувати на кухні, і смачного :)